Kom børneeksem til livs

845

Dette indhold er sponsoreret

Børneeksem er en plage, mange børn skal igennem. Faktisk oplever mellem 15-20% af børne og unge denne sygdom på førstehånd mindst én gang i deres liv. Den medvirker for de fleste ubehageligt udslæt, rødme og irritation på huden, der kan vare i længere perioder. Det er forskelligt, hvorvidt ov hvordan børn rammes af den generende hudsygdom, men nu kan du komme børneeksemen i forekøbet med en frugtgivende creme fra PHARMA cobalamin. Med denne creme mod børneeksem er du sikret at stilne barnets hudirritationer for et gladere og mere veltilpas barn.

Hvorfor PHARMA Cobalamin?

Børneeksem er en smertefuld hudlidelse, der som regel oftest rammer børn – derfor navnet. Det kan som forældre være noget nært ubærligt at se sit barn lide under hudplagen, og derfor er denne creme mod børneeksem udviklet med særligt fokus på at mildne symptomer og opbygge hudens egen styrke fremadrettet, så lignende sygdomme er mindre tilbøjelige til at forekomme. PHARMA Cobalamin er derfor et essentielt valg, når du søger behandling til børneekem.

Et væld af givende ingredienser

Cremen er udviklet til at virke lindrende, men samtidig også plejende overfor den eksemplagede hud. Med ingredienser som B12 vitaminet går cremen ind og styrker hudens naturlige immunforsvar, hvilket betyder, at barnet også vil være bedre beskyttet mod lignende lidelser fremover. Samtidig er PHARMA Cobalamin danskproduceret og 100% vegansk, så du kan være sikker på, at du med god samvittighed kan række ud efter cremen som effektiv behandling mod børneeksem. Samtidig er cremen uden farvestoffer og parfumer, og er derfor også allergivenlig, så du er sikret behandling uden uden bekymringer.

Mange fordele ved PHARMA Cobalamin

PHARMA Cobalamins creme mod børneeksem er udviklet til at lindre symptomerne som kløe og irritation, hvilket sikrer, at barnet oplever mindre ubehag under forløbet, men også at hudsygdommen hurtigere får ro til at komme i bedring. Samtidig giver dette mulighed for et pænere resultat efter hudlidelsesforløbet, da barnet da vil være mindre tilbøjeligt til at kradse hul på huden og dermed efterlade sår og ar.

Hvordan anvendes cremen?

Et varmt bad er ofte tiltrængt i de koldere vintertider, men faktisk er de helt varme bade med til at tørre huden ud, og derfor gøre den mere sårbar overfor revner og sår. Derfor bør PHARMA Cobalamin smøres direkte på huden og irriterede områder efter et bad, for at de fugtgivende og blødgørende effekter kan udnyttes så effektivt som muligt. Når cremen er påført, er der tilført både B12 og vitamin til huden, så huden undgår at udtørre og bedre kan reparere sig selv. Rutinen bør følges dagligt for at være sikker på at opnå de bedste og mest effektive resultater som muligt.