3 sjove gaveforslag til de nybagte forældre

3504
forældre

Når en lille ny kommer til verden, er det en begivenhed, der skal fejres. Det kan man gøre på forskellige måder, og det er der tradition for at gøre på forskellige måder i forskellige kulturer. En fin gestus på tværs af kulturer kan ikke alene være at give den lille ny en gave, men også at give de nybagte forældre en gave.

Det behøver hverken være noget stort eller noget dyrt, men kan bare være en sjov lille ting, der vil give dem et smil på læben i begyndelsen af deres nye tid som forældre.

1. En nyttig blespand

At være nye forældre er lig med massere af bleskift. Selvom langt de fleste nybagte forældre selvfølgelig ser frem til at bruge masser af kvalitetstid sammen med deres lille baby, er det nok de færreste, der ser frem til at skifte beskidte bleer. Derfor kan en sjov gave, som forældreparret samtidig kan få faktisk glæde af, være en blespand. På en og samme tid minder du de nybagte forældre om de nye udfordringer, de står over for på en sjov måde og du giver dem en gave, de rent faktisk kan få glæde af.

2. Sjov til sengen

En ting, der sjældent forbindes med det at være blevet forældre, er sex. Faktisk forbindes det at være nybagte forældre med et forsvindende lille sexliv, fordi al tid og energi går med at passe og se til det lille nye medlem af familien.

Vil du gerne købe en sjov gave til de nye forældrepar, kan du derfor klikke dig ind på Purepleasure.dk, hvor du finder et stort udvalg af forskelligt sexlegetøj, heriblandt sexlegetøj til mænd.

Vil du gerne drille en kammerat med det manglende sexliv, han med al sandsynlighed står over for det næste stykke tid, kan du købe et lille sjovt stykke legetøj som en slags drillegave. Når tiden og energien til sex en dag vender tilbage, kan parret så alligevel får glæde af gaven, selvom den mest er for sjov nu og her.

3. Gode sovebriller

Noget, der næsten uden undtagelse hører med til det at blive forælder er et enormt søvnunderskud. Det er hårdt at skulle tage sig af en lille baby, som sjældent sover natten igennem og ofte vågner tidligt. Derfor må man som forælder til et spædbarn vænne sig til, at ens døgnrytme bliver vendt fuldstændig på hovedet, og at man må tage en lur, når der lige er mulighed for det mellem babypasningen i løbet af dagen. En sjov og spøgfuld gave at give nybagte forældre kan derfor være et par sovebriller, som kan hjælpe dem med at få sovet lidt i dagtimerne.

Som nævnt behøver en gave til nybagte forældre ikke nødvendigvis at være stor eller dyr. Der er ikke nødvendigvis tradition for at give nye forældre gaver, men snarere at give gaver, der er tiltænkt den nye baby. Kunne du godt tænke dig at give forældrene er særlig og betænksom gave, kan du vælge at gøre det i kombination med et af de spøgfulde forslag i denne artikel.