Den perfekte gave: Find flotte børneure online

1506
Børneure

Når børnene har fødselsdag, så bugner det ofte med legetøj i alverdens afskygninger under gavepapiret. Er du en af dem, der godt kunne tænke dig, at din barn også fik andet end legetøj i gave eller bare fordi? Det er ofte os forældre, der går op i barnets garderobe og andre mere nødvendige ting – med mindre der selvfølgelig er en trøje med barnets idol på!

Kunne du forestille dig at købe smykker til dit barn?

Vil du gerne købe noget mindeværdigt til barnet, som det får glæder af i hverdagen, så kan du jo prøve at kigge dig om efter børneure. Smykker er ikke kun for voksne, som mange går og tror. Mange børn er faktisk vilde med accessoires og udvikler hurtigt deres helt egen smag. Det gør heller ikke noget, at barnet går op ting til sig selv og måske finder et smykke, der fungerer som et samleobjekt. Det kunne eksempelvis være et armbånd, hvor man kan tilkøbe forskellige vedhæng.

Børneure er vildt populære som et af de første smykker til børn

Er du helt ny inden for smykker til børn, så kunne det være fint at starte med et ur til barnet. Her kan barnet nemt se det brugbare aspekt i smykket, hvor barnet kan holde øje med tiden. Fanger det barnets interesse, så kan man købe en anden slags smykke næste gang. Det lille barn vil måske gerne have noget smart med en figur på – er barnet lidt ældre, så er det måske bling og sten, der trækker i interessen. Du kan finde et lækkert udvalg af ure til børn inde hos Golden Times.

De såkaldte ”tweens” er en helt ny målgruppe i smykkebranchen og tøjindustrien

Mange af de såkaldte ”tweens” får hurtigt fanget færden af de smukke smykker. Du har måske hørt udtrykket ”tweens” før? Det står for ”inbetweens”. Det er altså børn, der er i stadiet mellem at være legebarn og så det at være teenager. Førhen varede legealderen meget længere, end den gør i dag. Dette har også dannet grobund for en helt ny målgruppe for smykkeforhandlerne og tøjforhandlerne.

De såkaldte tweens er nemlig stoppet med at lege med legetøj. De vil gerne have tøj og smykker ligesom de voksne og teenagerne, men de er ikke store nok til at kunne passe tingene. Derfor er der designet både børnetøj til tweens, som minder meget om teenagetøj, bare i mindre størrelser, og der er ligeledes designet smykker til dem.

Tweens vil gerne have smykker ligesom forældrene og teenagerne

Smykkerne til tweens er af gode kvalitetsmaterialer lige som dem, man køber til voksne. De har nogenlunde samme stil, så de retter sig til denne gruppe af store børn eller præ-teenagere. Den største forskel er dog, at de er designet i mindre størrelser, så de passer til de små mennesker. Inde på goldentimes.dk kan du se et flot udvalg af smykker i lækre designs – både til voksne og til børn. Her er noget for enhver smag – også til de såkaldte tweens.