Giv dit barn de bedste muligheder med bObles

1108
bObles

Så er det sket. Den store dag er kommet og endelig er du blevet en forældre. Et little vidunder er kommet til verdenen og kun tiden vil vise, hvad barnet en dag vil komme til at udrette.

Samtidig er der lige pludselig et meget stort ansvar på dine skuldre. De første få år af ets barn liv er nogle af de allervigtigste i ens barns liv og som forælder vil man selvfølgelig gerne give sine børn de allerbedste muligheder i livet.

Det er i disse første år barnet skal lære denne nye verden at kende. Samtidig skal de til at lære at bevæge sig rundt og få kontrol over dets egen krop, så barnet engang kan vandre ud i denne store vide verden og se sig om.

Der er heldigvis mange redskaber og forskellige former for legetøj, der kan hjælpe den lille i disse første svære år, som for eksempel bObles.

BObles er et velkendt mærke, der laver stimulerende legetøj til børn og babyer og du kan læse mere om dem her: https://babyhelp.dk/bobles/

Mange enestående produkter

Langt de fleste børnefamilier har mindst et af bObles produkter liggende derhjemme på børneværelset og af gode grunde. Mærkets legetøj og møbler er unikt designet til at hjælpe barnet med at udvikle dets motorik, imens de samtidig er underholdende for barnet.

En hel del af bObles produkter er designet til at styrke barnets små muskler på en naturlig måde eller hjælpe den lilles udvikling på andre områder. Som for eksempel bObles Krokodille som opfodrer barnet til at lære at gå på trin op af krokodillens ryg og det hjælper samtidig med udviklingen af barnets balance.

Et andet rigtig godt produkt fremstillet af bObles er Tumlebrættet.

Tumlebrættet ser måske noget simpelt ud men det kan give timevis af sjov til børn af alle størrelser. Med dette flade bræt med hjul under kan børnene hurtigt glide fra den ene ende af værelset til den anden og endda fra rum til rum. På den måde kan de følge med i hvad der sker i resten af huset også.

De helt små skal dog måske hjælpes lidt med et skub nu og da.

Prøv at køb et af bObles produkter hjem i dag og se om det ikke skaber stor glæde for den lille eller hvis du stadig er skeptisk, så forhør dig ad hos en anden forældre i din omgangskreds. De vil sikkert give en varm anbefaling.