Når du er veludhvilet, påvirker det dit barn positivt

772
glad baby

Det vigtigste, som du skal have overskud til, er at være sammen med dit barn. Hvis du i en periode ikke har det, så bliver du ramt af den sorteste dårlige samvittighed. Det er jo virkelig frustrerende at have så travltog være så udmattet, at du simpelthen ikke har energien til at gøre noget ekstra for dit barn.

Det kan være, at det bare er sådan for en periode. Det kan også godt være, at det er en mere eller mindre permanent tilstand. I så fald er du simpelthen nødt til at gøre noget ved det. Både for din egen og for dit barns skyld.

Hvad kan du gøre ved det

Når du er forpligtet og fortravlet, så kan det være meget svært at se en vej ud af det. Men det er virkelig usundt for både dig og dit barn, når dagene bare går med stress fra morgen til aften. Det er du nødt til at lave om på. Både på den lange og på den korte bane.

Du kan begynde ved at få dig et overblik over, hvad du kan gøre noget ved lige nu, og hvad du kan ændre på den lange bane. Helt akut er du nødt til at tænke på, hvordan du lige nu og her kan skabe mere tid. Det kan du for eksempel gøre ved at købe dig til noget hjælp. Det kan være til rengøring og andre praktiske ting. Desuden kan du bestille noget lødigt take away eller måltidskasser. Det kan være med til, at du vinder noget tid, som du kan bruge sammen med dit barn.

På den længere bane kan du eventuelt gå ned i arbejdstid eller få lavet en aftale om, at du kan arbejde derhjemme. Det er noget, der virkelig batter. Det kan du nok ikke lige arrangere fra dag til dag, men på sigt ligger der en rigtig god løsning der.

Sørg for at få sovet godt om natten

Er du stresset og plaget af dårlig samvittighed i forhold til dit barn, så kan det godt påvirke din nattesøvn negativt. Dårlig søvn går hånd i hånd med meget stress. Det kan blive en ond spiral af søvnløse nætter og deraf følgende manglende overskud, fordi du ikke får sovet ordentligt om natten.

Det med søvnen er i det hele taget en meget vigtig faktor, når det kommer til din generelle velvære. Sover du skidt, så vil det kunne mærkes i form af træthed, hovedpine, irritabilitet og en følelse af udmattethed. Det er i hvert fald ikke det, der kan hjælpe dig til at få mere overskud i hverdagen.

Noget af det, som også kan batte i forhold til at forbedre din nattesøvn, det er at have en rigtig god seng at sove i. Det er i hvert fald noget, som er ret nemt at gøre noget ved.

Køb en ny seng

Det kan være, at du simpelthen skal have en ny seng. Det kan i hvert fald betyde meget for kvaliteten af din søvn. Der findes mange rigtig gode senge på markedet for tiden. En af de bedste modeller er en kontinentalseng. Sådan en seng er som en drøm at ligge i, og der er store chancer for, at din søvn bliver markant bedre af at ligge i sådan en seng.

Du kan starte den proces ved at kigge på en kontinentalseng test for at blive klogere på, hvordan du kan genkende en kvalitetsseng, og hvad de kan gøre for dit velbefindende. Der findes kontinentalsenge i flere kvaliteter og prislejer. Du bør absolut gå efter en af de bedste kontinentalsenge. De er ganske enkelt bedre, og de holder i flere år end dem, der er af en mindre god kvalitet.

Du kan for eksempel se på anmeldelserne her, i en test af kontinentalsenge hvor der er mange tilfredse kunder der giver deres mening om deres nye kontinentalseng.