4 uundværlige ting til babyen 

932

Som forældre vil man sikre sig, at ens barn har det bedste udstyr og man har de bedste muligheder for at berolige. Men det kan måske være svært at finde ud af hvad man skal anskaffe sig af babyudstyr. Er du i tvivl om hvad hvilket udstyr, der er uundværligt til din baby eller har du vanskeligt ved at finde den gode kvalitet af babyudstyr? Så følger her en guide til 4 uundværlige ting til din baby.  

Anskaf dig en sut

Det vigtigste baby udstyr er nok sutten. En sut er din bedste ven, når du er småbarnsforælder. De fleste børn kan trøstes eller beroliges, hvis de får en sut. Derfor kan sutten vise sig at være en af de vigtigste redskaber for dig og din baby. Du kan finde sutter af naturgummi, hvis du gerne vil være sikker på at undgå skadelige stoffer.

En uro

Det kan være svært at undgå at barnet græder, når det ligger alene i sengen. Hvis du hænger en fin uro over babysengen, har babyen noget at kigge på, når hun eller han ligger alene i vuggen. Uroer findes i mange forskellige afskygninger og nogle har indbyggede melodier, som ligeledes kan virke beroligende.

Find en sød sutteklud

Det er ikke altid nok med en sut, og det er heller ikke alle børn, der bider på sutten. En sød sutteklud kan være en god substitut til sutten, men det kan også blive en vigtig del af dit barns indkøring, da suttekluden kommer til at dufte af hjemmet. Så hvis dit barn bliver ked af det i vuggestuen kan suttekluden være en stor hjælp.

Lad barnet udvælge sit eget tøjdyr

Et tøjdyr kan give en anden form for tryghed end den lille sutteklud, da barnet kan kramme og putte med tøjdyret. De fleste børn knytter sig også til et eller flere tøjdyr i løbet af deres første år, og det kan derfor også bruges til at lege og snakke med barnet.

Find en sang

Mens din baby stadig ikke har udviklet sit sprog, kan melodi og sang være en rigtig fin måde at lære og at opbygge relationen. Sangen kan også have en beroligende eller en opmærksomhedsforskydende aktivitet. Hvis din baby er meget urolig eller ked af det, kan sangen hjælpe til at få det til at slappe af. En effektiv sang er Drala sangen, som kan findes på youtube. Den er simpel og let at lære, så med tiden kan dit barn nynne og synge med.