Sådan finder du den bedste børneseng til dit barn

1565
bedste børneseng

Som nybagt forælder er der mange ting man skal købe, og en af dem er barnets seng. Her er det essentielt, at man finder et produkt af god kvalitet. På den måde kan barnet få en god nattesøvn, samtidig med at sengen er sikker nok til, at barnet ikke kan slippe ud eller gøre skade på sig selv. Det kan være svært at finde det helt perfekte produkt, men efter at have set Sebra Kili sengen, vil man ikke længere være i tvivl. Udover er være i toppen når det gælder sikkerhed og behagelighed, er Sebras senge lavet er godt solidt træ, præget af en nordisk og minimalistisk stil der vil passe ind alle steder.

En barneseng for den kvalitetsbevidste forælder

Mærket Sebra har virkelig gjort sig umage for at skabe en seng der er ideel på alle punkter. Det solide træ gør sengen holdbar, uanset hvor meget barnet rumsterer. Den kan fås i flere farver – hvid, grå og eg – og malingen er både giftfri og miljøvenlig. Sengen er desuden behandlet så den er bakteriehæmmende, og man sikrer derfor et miljø der er både rent og sundt. Madrassen i bunden af sengen er også af god kvalitet – den er lavet af Øko-Tex koldskum, og har et lag af uld på den ene side. Det er lige til at lægge sig ned og sove på, og vil give gode, behagelige drømme. Bomulden som madrassen er betrukket med kan tages af og vaskes, hvis det skulle blive nødvendigt.

Sebra Kili sengen kan justeres over tid

Det der dog særligt gør Sebra Kili speciel, er hvor let det er at justere den. Den har nemlig to indstillinger. Den ene bruges når barnet er under 3 år. Her er det en tremmeseng, som er høj nok til at barnet ikke kan kravle ud. Når det er helt spædt, er det muligt at justere bunden, så man ikke skal bukke sig så langt ned – så kan man altid sænke det igen, når barnet lærer at stå op.

Den anden indstilling er juniorstørrelsen, hvor den går fra at være 110 cm til at være 150 cm lang. Det giver barnet nok plads til, at det kan sove til, det er 5 eller 6 år gammelt. At købe en Sebra Kili seng er dermed en investering i fremtiden, da du ikke behøver at købe nye møbler hvert år. Der er mange penge at spare, hvis man starter ud kvalitetsbevidst.

Køb sengen sammen med tilbehør og spar penge

En anden nem måde at spare penge, er ved at købe sengen sammen med noget tilbehør. Udover selve sengen, er der lagenet og madrassen, som kan fås i flere materialer. Der er også en sengerand man kan vælge, så barnet får helt trygge omgivelser. Køb hele Sebras sæt, så sparer man hele 600 kr. – det gælder virkelig noget, med alt det andet man skal købe ind. Alle varer kan fås i mange farver, og man kan derfor designet det møbelsæt som passer bedst til rummet.