Træt af myg om natten?

936
barn sover

Alle hader myg. Der er ikke en eneste her i verden, der ikke gør. De er ligegyldige dyr, der bare gerne vil irritere os med deres bid, som klør helt vildt. Så når myggesæsonen kommer, må man være forberedt. Heldigvis er vi kommet langt i dag med vores mange gode ideer. Man kan nemlig få myggenet.

Myggenet til sengen – en fornuftig idé

Det er nok ofte sådan, at vi får flest myggestik, når vi sover. Det er der vores krop er fri og ligger stille, så myggen nemt kan komme og stikke dig. Derfor må det også være nødvendigt at finde en måde, hvorpå man beskytter kroppen for alle myggene, mens man sover. Det kan man netop med myggenet til seng.

Med et myggenet til sengen, forhindrer du myggene i at komme ind til dig. Et myggenet er jo et net med meget små huller i, så myggene har ingen chance for at komme igennem. Kan de ikke komme igennem, kan de jo heller ikke stikke dig. Så simpelt er det. Så har du faktisk undgået alle myggestikkene mens du sov.

Myggenet til de mange andre situationer

Det er ikke kun til sengen man kan finde myggenet. Det er også vinduer, telte, hovedet og mere endnu. Der er jo mange situationer, hvor der kan komme en masse myg ind og bide dig over det hele.

Myggenet til vinduet er for eksempel ret smart om sommeren, hvor man gerne vil have et åbent vindue, men gerne vil undgå alle insekterne og specifikt myggene om natten. Det smarte ved nettet er jo også, at den også beskytter dig fra andre insekter.

Når myggesæsonen er højst, er der ofte mange, der tager ud i naturen og overnatter. Gør man det, må man også være forberedt. Heldigvis kan du helt sikkert finde et kæmpe myggenet, der kan dække hele teltet, hvis ikke mere. Du kan også få et myggenet til hovedet, så du kan gå rundt og undgå at få myg ind i hovedet og myggestik i hovedet.

Myg er træls, og det ved vi godt alle sammen. Derfor må vi jo bare gøre, hvad vi kan for at undgå dem. Det er heldigvis hverken svært eller dyrt. Nettet er jo bare noget tynd snor bundet sammen. Så få dig noget myggenet, hvis du vil undgå myggene.