Sådan kan I som familie finde en balancegang

612
balancegang

Det er ikke altid lige nemt at blive forældre. Heller ikke selvom det er anden eller måske endda tredje gang. Der er mange ting man skal huske på, mange ting at have fokus på og så er der også hele tiden nye retningslinjer eller tiltag, som man også skal være observant på. Man skal hele tiden kunne tilsidesætte sine egne behov og samtidig have overskud. Hvor de fleste forældre kan tilsidesætte behov, samt finde overskud, det må guderne vide. Det er ikke altid lige nemt, men de fleste gør det. Så længe du som forælder gør dit bedste, så har du også gjort det godt nok. Her kan du finde råd til at gøre det nemmere for dig og bedre for baby.

nye vaner

Sådan lægger du de gamle vaner på hylden og finder nogle nye

Det hele handler i bund og grund om at finde en balancegang, vil du gerne have noget socialt, men samtidig have fokus på den lille ny? Så findes der faktisk rigtig mange muligheder. Man kan godt føle sig en smule låst og ikke rigtigt vide, hvad man skal gøre. De gamle vaner og bekendtskaber bliver lagt på hylden, hvad så nu? Det kan som forælder være svært at skabe en social omgangskreds, men det er nu ikke mere svært end før. Det virker bare sådan og det er ikke kun fordi du som forældre har den lille at have fokus på, du skal lige pludselig også selv have andre fokuspunkter. Det er her, hvor filmen for de fleste godt kan knække lidt. Det er svært at vinke farvel til gamle vaner, men endnu sværere er det at finde nogle nye. Grunden til at det er så svært, det er nok fordi de fleste endnu ikke kender til mulighederne. Fritidsaktiviteter er ikke kun til børnene det er også til jer som forældre. Det er her, hvor i kan finde en social kreds, som har de samme interesser, muligheder, behov og begrænsninger.

forælder og barn

De tidlige stadier

I de tidligere stadier, der skal du som forælder have fuldt fokus på dit barn. Her kan det være svært at komme ud og gøre noget godt for dig selv. Med babyrytmik, giver du ikke kun dig selv flere muligheder, du giver også din baby det. På https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk/ finder du måske det hold, som passer til dig, din baby, jeres familie og behov. Det er helt klart den oplagte løsning til dig der har behov for at komme lidt ud og samtidig have fokus på din baby.