Neglelak og kvalitetstid med dine piger

529
neglelak

Har du en datter som virkelig er begyndt at interesse sig for negle og neglelak? Det kan være en hyggelig ting at gå op i som mor og datter. Derudover så giver det ofte en rigtig god mulighed for at få snakket lidt dybere, da der som regel er noget ventetid imellem hvert lag neglelak. 

kvinde med malede negle

Lad din personlighed komme til udtryk 

Det skønne ved neglelak er også at det er nemt at lade sin personlighed og stil skinne igennem udsmykningen af ens negle. Man kan vælge at gå efter de helt neutrale farver, men man kan også vælge en flot og modig farve. 

Derudover kan du også vælge din neglelak ud fra hvad du synes vil passe godt til det tøj du skal have på, måske til en særlig begivenhed. Nogle gange er det endda endnu sjovere at vælge en kontrastfarve til neglene, så de ses endnu mere. 

Nogle vælger endda at pynte neglene endnu mere. Pynt kan også gå i flere retninger. Eksempelvis er fransk manicure en form for pyntet negl. Den behøver endda ikke kun at være neutral og hvid, du kan sagtens vælge andre farver som du synes komplementere hinanden godt. 

pyntede negle

Gå den kreative vej med neglene 

Ved at købe det rigtige udstyr, så kan du selv udforske alle de muligheder der med neglelak. Du kan for eksempel købe forskellige størrelser af små pensler, så du vil kunne lave din egen franske manicure. Her kan du også sagtens lege med “formen” på manicuren, ved at lade stregen være mere blød og dråbeagtig. 

Noget andet du kan vælge at lege med er Crystal clear stamper – Moyou London. På denne måde kan du sætte et stempel på dine nymalede negle. 

Sådanne typer af udstyr til neglene kan også være en super god idé at købe som gave til din datter. Det vil hun helt sikkert blive glad for. Måske du endda også kan få glæde af det, hvis hun altså er villig til at dele det med dig eller bruge dig som forsøgsperson på hendes nye neglelaks design. 

Det er kun din egen fantasi der sætter grænsen for hvordan dine negle skal se ud.