3 gaveidéer til barnet der har alt

1705
Gaver til børn

Er det snart tid til barnets fødselsdag, og rækker idéerne og kreativiteten ikke ret meget længere, så er der heldigvis hjælp at hente. Vi kender godt besværet ved (igen) at skulle finde på den perfekte gave til sit barn – derfor har vi herunder forsøgt at give dig lidt inspiration med 3 gaveidéer til barnet, der har alt.

En oplevelse for livet

Afhængig af hvor gammel dit barn er, så vil en fantastisk oplevelse kunne printes fast i nethinden for livet. Det er ganske individuelt fra barn til barn, hvilken oplevelse der vil sætte det største præg, men forhåbentlig sætter listen herunder gang i dine egne tanker:

  • Legoland – forlystelsesparken, hvor alt er bygget op omkring de populære Lego-figurer, er en ideel gave til barnet, der har alt. Hvis I endnu ikke har lagt vejen forbi Legoland, bør det ligge højt på prioriteringslisten. Her er der garanti for leg og sjov for både de yngste og de lidt ældre børn.
  • Zoo – det bliver desværre sjældnere og sjældnere, at vi danskere lægger vej forbi en zoologisk have. Det kan dog være en kæmpe oplevelse for børn at se de store dyr helt tæt på. Ønsker I at komme på en mini-safari, så er Ree Park et fremragende valg.
  • Cirkus – ligesom det er tilfældet med zoologiske haver, så oplever de danske cirkusser faldende antal solgte billetter. De fleste af os voksne har været i cirkus, og det er de færreste, der ikke husker et eller flere scenarier fra en cirkusforestilling. Det har simpelthen printet sig fast i nethinden. Lad ikke dit barn gå glip af sådan en oplevelse.

Brætspil

Noget af det, der kan samle alle familier i Danmark, er de klassiske brætspil. Det skaber hygge og familieånd, når der lørdag aften skal spilles eksempelvis Matador. Lad dit barn få en form for stolthedsfølelse over hyggen – med et brætspil til barnet er det nemlig et af barnets ejendele, der er samlingspunktet for familien.

Af populære brætspil kan nævnes:

  • Monopoly
  • Afrikas Stjerne
  • Kalaha
  • Alias

Tag på opdagelse i udlandet

Denne gaveidé er den ubetinget dyreste. Omvendt kan den gå hen og blive den absolut bedste. Udlandet rummer uanede fantastiske muligheder og oplevelser, der kan printe sig i barnets hukommelse resten af livet.

Det er dog ikke en billig fornøjelse, hvorfor et lån kan gå hen og blive aktuelt. Du kan optage et lån på mange forskellige måder, og omkostningerne forbundet med de enkelte lån afhænger af, hvordan de optages.

Har du besluttet dig for, at der skal et lån til, så sørg for at lave et realistisk personligt budget, så du kan betale lånet af, uden der løber store omkostninger derpå.

Af aktiviteter i udlandet, der måske vil falde i dit barns smag, kan nævnes:

  • Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, Sverige
  • Europa-Park i Rust, Tyskland
  • Disney World i Paris, Frankrig