Sådan får du råd til udstyret til dit barn

2204
udstyret til børn

Det er dyrt at få børn, det ved alle forældre med sikkerhed. Og især ved det første barn er der en helt række udstyr, som man simpelthen ikke kan undvære.

Til det næste barn kan en del af dette udstyr bruges igen, men det er som sagt ekstra dyrt ved det første barn og dette udstyr koster nemt mange tusinde kroner.

Man skal bl.a. have barnevogn, klapvogn, seng, børneværelse, skiftebord, tøj, børnestol, plejeting og meget mere. Derfor er det altid en god ting at spare op inden barnet bliver født, så man har råd til alt dette vigtige udstyr.

Start en opsparing i tide

Det bedste er klart at starte en opsparing i god tid, så I har penge til den dag, når barnet kommet. Begynder I at planlægge og forberede til at blive forældre, så må I derfor ikke glemme det økonomiske aspekt.

Begynder i tidligt, så kræver det ikke så mange penge om måneden, før I har penge nok til at købe udstyret til det første barn. Jo tidligere I begynder, jo færre penge skal I lægge til side om måneden.

Starter I først opsparingen, når hun er blevet gravid, så skal der spares en del mere op om måneden. Man skal i hvert fald regne med 10.000 kroner til diverse udstyr inden det første barn, og det er faktisk meget lavt sat. En god klapvogn koster næsten hele dette budget alene.

Derudover er der alle de løbende udgifter, og senere er der også store udgifter til børnepasning i vuggestue og børnehaven. Det kan børnepengene på ingen måde dække, så start jeres opsparing i tide.

Lån penge til udstyret

Der kan være mange gode grunde til, at man ikke har formået at spare nok op til drømmebarnet og alt det udstyr, som der skal købes i den forbindelse.

Vi er ikke selv herre over alle ting i vores liv, og det kan være at man har mistet jobbet, da firmaet har skulle spare. Eller det kan være, at man blev gravid lidt tidligere end planlagt, og man derfor ikke har haft nok tid til at spare op til alt udstyret.

Her er der heldigvis mange nemme muligheder for at låne lidt penge, så man kommer godt i gang med titlen som forældre.

Der er både de traditionelle lån i banken, men kan man ikke overskue den grundige kreditvurdering, så er der også mange muligheder for andre lån både online og via sms. Sørg du for at betale de penge tilbage igen hurtigt, så renterne ikke bliver alt for dyre.