På tur med den lille – 4 ting du skal huske

1498
På tur med den lille - 4 ting du skal huske

Har du netop fået barn og skal du til at planlægge din første tur ud af hjemmet, så er denne guide til dig. Her kigger vi nærmere på hvad du skal huske og hvad du skal være opmærksom på. Med en lille i armene, skal man nemlig være klar på lidt af hver, da de mest utænkelige scenarier hurtigt kan opstå ud af ingenting.

Husk bleer

En af de første ting, du altid skal pakke når du skal på tur med den lille er bleer. Ikke bare en enkelt men gerne flere da det kan gå hurtigt. Pak en god pusletaske, hvor du har alt fra bleer, til vådservietter, til cremer. Det er vigtigt at holde den lille så ren som overhovedet mulig og det gør du altså ved at være klar på at alle muligheder kan opstå.

Tag en god klapvogn med

En nybagt mors, bedste ven, er helt klar en god klapvogn. Den gør det nemt at komme frem og tilbage og du kan gå mange dejlige ture med dit barn, mens det sidder og nyder udsigten og følger med i hvad der sker. En god klapvogn skal være nem at gå rundt med, den skal nemt kunne komme omkring hjørner, den skal kunne komme over lettere forhindringer som grene og sten og så skal den helst ikke være for tung. Vægten er afgørende da du både har et barn, samt diverse babyudstyr og muligvis et par indkøbsposer med på din gåtur, så det kan hurtigt blive tungt at skubbe den rundt en hel dag.

Husk babymad

Den bedste løsning er selvfølgelig at amme sit barn, det er bare ikke altid at omstændighederne tilbyder det. Derfor er det godt både at have noget modermælkserstatning, samt noget mos du hurtigt kan give dit barn når det bliver sulten. For når barnet er sulten, så skal det være med det samme, ellers skal han/hun nok hurtigt få lavet det helt store show.

Huske skiftetøj

Du glemmer det kun en gang og så vil du altid huske det fremover. Forestil dig at du er Ikea og den lille har skidt ud over alt sit tøj. Du kigger ned i pusletasken og kan konstatere at du har glemt skiftetøj, det sker som sagt kun en gang og så skal du nok automatisk huske det fremover.

Kender du en kvinde som netop er blevet mor for første gang og vil du gerne give hende en sød gave. På denne side, kan du finde søde og romantiske gaver til mødre i alle aldre.