Derfor skal du vælge en Dogue De Bordeaux

636
dogue

Kunne du også godt tænke dig en sød behåret ven, som kan glæde dig og din familie hver evig eneste dag? Så skal du bestemt overveje at adoptere en af de søde Douge de Bordeaux. Heldigvis er der utallige fordele ved at vælge netop denne hunderace. Læs med her og find ud af, hvorfor du netop skal vælge en Douge de Bordeaux.

Generelt om hundens personlighed

Hvis du vil vide lidt om en Dogue de Bordeaux generelle personlighed, så kommer det her: Hunderacen er en glad, loyal og livlig hund, som egner sig godt til aktive og glade familier. Hunderacen er super intelligent, og den blev oprindeligt brugt til vagtopgaver. I dag fungerer den mest som familiehund, og den vil elske og passe på jer i familien ud fra dens instinkter. Dog kan den også nemt være reserveret overfor fremmede, så husk at introducere venner og familie til hunden, når de kommer forbi. Så er det hele lidt nemmere.

Super familieegnet og god til børn

Mangler du en hund som er netop god til familier og børn? Så er en Douge de Bordeaux et rigtig godt valg. Generet har denne hunderace nemlig en dejlig afslappet og tolerant måde at være på. Den kan rigtig godt lide at være tæt på de mennesker, den kender og elsker fra hverdagen af, og den elsker, hvis dens ejere gider engagere sig i dens udvikling og dens dagligdag. Derudover har en Douge de Bordeaux nogle fantastiske vagtegenskaber, som kan komme positivt til udtryk, hvis alle familiemedlemmerne – og især børnene, har et godt og tæt forhold til hunden. Så vil den gøre alt for at beskytte dem, den holder af. Husk dog hvis du har andre husdyr at introducere dem til hinanden, så de ikke begynder at blive sure på hinanden.