Forældre er også mennesker med behov for at føle sig lækre

600
familie

Er du blevet forælder for første gang? Du bruger al din tid, overskud og energi på en ting og en ting udelukkende – det lille barn. 

Sådan er manges oplevelse med første barn, al tiden bliver brugt på det nye familiemedlem. Og sådan skal det vel også være.

Dog er ingen grund til at glemme dig selv i babymad og sutteklude. Der er ingen grund til at glemme jeres forhold, ægteskab, fordi baby tager al jeres energi. 

Når chancen endelig byder sig for at foretage lidt shopping og klæde sig lækkert, hvorfor så ikke gøre det. Man kan vel sagtens se godt ud, selvom man ikke forlader hjemmets fire vægge?

Kærlighed

Glem ikke dine egne indkøb i babymad og sutteklude

Hvis du som forælder, ikke er stresset, ikke sover dårligere, ikke til tider ser dig helt ude af stand til at håndtere det enorme ansvar, barnet er, er der noget galt. Det er så enorm en omvæltning af dit liv, din hverdag, dine drømme og din selvopfattelse. 

Man kan let miste fodfæste og finde sig selv helt forandret. Selvfølgelig forandres du af at blive forælder. Det er ikke kun et nyt mærkat, du har med dig rundt i livet. Det er hele dit liv. 

Opfordringer er ikke, at du skal ændre betydningen af det at blive forælder. Opfordringen er, at du skal huske også at forkæle dig selv, når du får 10 minutter til dig selv. Det kunne være med en ny bomber jakke til klædeskabet hos 2Trendy.  

Gør dig lækker og klar til …

Selvom du ikke har tid – eller måske heller ikke lyst – til at tage ud i byen på en restaurant eller til en koncert, kan du vel godt klæde dig, som om du skulle en tur i byen. 

Der er ingen, der siger, at man ikke kan se godt ud derhjemme som forælder. Den aften, hvor baby endelig er faldet i søvn og sover bare 3-4 timer uden forstyrrelser, kan du eller I finde noget tid til at tænke på noget andet end babyen. 

Middag

Baby kommer altid i første række

Babyen skal ikke slås helt ud af hovedet. Men de få timer du finder ro i, brug dem til noget du virkelig har behov for. En lur er i de fleste tilfælde det mest tiltrængte. 

Skulle der være mere overskud end det, så brug tiden på bare at tænke på dig selv, din partner eller hele familien. Det er nu, du har tid til at nyde livet et kort sekund, inden der igen er en baby der er trist, sur, sulten eller bare kræver opmærksomhed. 

Forholdet har uden tvivl behov for lidt sjov, der kan komme ved at tage noget lækkert tøj på eller shoppe det. Det er nu engang sjovere end sure miner og hårde blikke.