Tre ting, I skal købe, inden babys ankomst

1544
baby

Hvis I er gravide og venter jer en baby, ved I, at der er rigtig mange ting, der skal på plads. Der er rigtig mange ting, der skal ordnes, inden jeres baby melder sin ankomst, og der er generelt rigtig mange ting, der skal være styr på. I kan dog også puste lidt ud, for faktisk er der rigtig mange ting, som I ikke nødvendigvis behøver at have klar, inden baby melder sin ankomst. Herunder får I fire tips til, hvad der i hvert fald er en rigtig god ide at have købt, inden I bliver forældre.

En pusletaske

Det virker måske som en ligegyldig ting, men I vil hurtigt finde ud af, hvor vigtig pusletasken er. Rigtig mange vælger at tage pusletasken med på hospitalet til fødslen. I den pakker man tøj til baby, snacks og så videre. Pusletasken bliver dog også virkelig nyttig, når I kommer hjem fra hospitalet. Når hverdagen først begynder, og der skal gås ture med barnevognen, er det en god ide altid at have pusletasken klar. Der findes rigtig mange forskellige pusletasker, som alle har forskellige fordele. Du behøver dog ikke at købe en decideret pusletaske. Du kan også bruge en moderigtig taske i en større model, hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med din stil. Du kan eksempelvis bruge en af de populære Núnoo tasker. I den skal du altid som minimum pakke bleer, vådservietter, rent tøj og stofbleer.

Barnevognen

Der er rigtig mange, der gerne vil købe barnevognen, inden baby melder sin ankomst. Det er da også forståeligt. Det er nemlig rigtig rart at have barnevognen at kunne lægge baby i, hvis I eksempelvis har lyst til at gå en lille tur. Barnevognen er ofte en af de ting, der kræver mere betænkningstid ved køb, fordi der er så mange forskellige muligheder, og derfor kan I også med fordel klare købet, inden I bliver forældre.

Forskellige sutter

Hvis I har planer om, at jeres barn skal bruge sut, er det en rigtig god ide at tænke på det, inden I bliver forældre. Det er ikke altid lige nemt at få babyer til at bruge sut, og det kan kræve mange forsøg med mange forskellige sutter. For at gøre det lettere for jer selv efter fødslen, kan I have sutterne klar i pusletasken. I kan med fordel købe flere forskellige slags sutter – også selvom jeres baby kun kommer til at bruge én slags. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at I skal prøve forskellige typer af forskelligt materiale og i forskellige former, før I finder den rigtige slags sut, som jeres baby vil bruge.

Selvom I ikke behøver at købe alt på forhånd, kan det være en god ide at gøre det. Når I først bliver forældre, har I måske ikke hverken tid eller overskud til at shoppe så mange babyting. Heldigvis kan det meste dog klares over nettet, og derfor kan onlineshopping altså også være jeres redning.