Forskellige projekter som dit barn kan være med til

510
trampolin

Det er sommer, og derfor en god årstid til at tilbringe en masse tid udenfor. At lave noget kreativt sammen med børnene, kan være noget af det hyggeligste og mest tilfredsstillende. Er der noget som dine børn ønsker sig til leg i haven? Det kunne for eksempel være godt med en trampolin eller en sandkasse som i kan gøre et projekt ud af. Man kan få et dejligt resultat ud af sit projekt, og man kan lære en hel masse nye ting. En trampolin, en sæbekassebil eller en sandkasse er blot nogle forslag til ting som du kan lave et byggeprojekt ud af sammen med dit barn.

Byg jeres egen sæbekassebil

Sæbekassebilen er en klassiker, når større børn skal bygge noget som giver sjov og fart over feltet. Når du som voksen er med til at bygge bilen, kan du sikre at bilen bliver bygget på en sikker måde, og at der ikke kommer til at stikke farlige skruer eller søm ud. Find et godt og sikkert sted hvor i kan køre i jeres sæbekassebil, og lav et sjovt sommerprojekt eller efterårsprojekt som i kan nyde sammen. Gør-det-selv projekter kan nemt laves på et niveau hvor børn kan være med, og lære nye ting om at arbejde praktisk.

sandleg

Lav en sandkasse til haven eller find en trampolin

Har du mindre børn som ikke helt er i en alder til sæbekassebiler, så lav et sjovt gør-det-selv-projekt og byg en sandkasse sammen med børnene. Sandkassen er en klassiker som kan bygges på forskellige måder, og i mange forskellige størrelser. Man kan virkelig slippe fantasien løs når man som barn leger i en sandkasse, og det er et hit blandt især yngre børn. Du kan gøre projektet nemt ved at købe et sæt som blot kræver at man samler det, eller i kan vælge at gøre det helt fra bunden med træ som i selv køber. Et andet forslag som passer til både yngre og større børn, kunne være en trampolin. Man køber trampolinen, og derefter kan man lave et projekt ud af at nedgrave den. Ved at grave trampolinen ned, sikrer i at den ikke bliver blæst væk, og at den bliver hvor den er.