Rejseudstyr med baby

2060
Rejseudstyr med baby

Når du skal pakke til en rejse med din baby, så er der mange vigtige ting, som du for alt i verden skal have med. En uges ferie uden alle de vigtige babyting kan blive rigtig lang, og ferien kan næsten blive helt ødelagt.

Her i artiklen har vi lavet en guide til de vigtigste babyting til rejsen. Husk dog at babyer er vidt forskellige, hvorfor de også har brug for forskellige ting på en uges ferie.

Pusleting og rigeligt med bleer

Du skal huske alle pusleting til din baby, så du er klar på en hver situation. Det kan være du kun bruger zink salve sjældent, hvis din baby ikke har tendens til at blive rød så ofte.

Det kan dog sagtens ske, at din baby pludselig har brug for denne salve på ferien, og så er det noget rigtigt skidt at mangle. Husk derfor at tænke på den lange bane, når du skal pakke. Hvad har du haft brug for de sidste par måneder, og så ellers pakke alt dette.

Husk også rigeligt med bleer, da det kan være svært at købe bleer i udlandet. De har tit nogle helt andre typer og størrelser, samtidig med udenlandske bleer ofte indeholder flere skadelige stoffer end de danske. Samtidig er det irriterende at skulle på jagt efter bleer, når man i stedet kan bruge tiden på at holde ferie.

Tip:100hjerter.dk kan du finde mere udstyr til rejsen.

Termometer og Panodil

Det er rart at kunne tage babyens temperatur, så husk at pakke dit babytermometer. Det første man bliver spurgt om, når man ringer til vagtlægen er babyens temperatur. Det er vigtigt at kende den, hvis barnet bliver syg.

Rejser du til at varmt sted, så kan din baby godt have det svært med varmen. Her kan termometeret også bruges til at holde øje med babyens ve og vel, da der er forskel på rigtig feber og bare lidt ekstra varme fra vejret.

Det er også godt at have børnepanodil med, så du kan afhjælpe mild feber og smerter hos barnet. Her er det rart at kende mængden og stofferne, så man ikke skal købe udenlandsk medicin, som man ikke kender til.

Legetøj og sjov til flyet

Husk også at tage noget af din babys yndlingslegetøj med. Det skal i sær bruges på flyet, da ventetiden her kan føles lang.

Du kan med fordel vælge noget legetøj, som ikke larmer og fylder alt for meget, så du tager lidt hensyn til de andre passager på flyet. Endelig kan du have en tablet til flyet, hvis dit barn er gammel nok til at se på den.