Sjove spil du kan spille med børnene

1493
Sjove spil du kan spille med børnene

Du kender måske det med at sidde sammen med din familie en fredag aften. Ingen af jer ved hvad I skal lave, men lysten til at være sammen og have det sjovt er der.

Så er det godt at der findes så mange sjove forskellige spil du kan spille sammen med børnene. Der er noget for alle. Fra de helt små til de lidt ældre.

Noget for hele familien

Men det kan også være svært at finde et spil som hele familien har lyst til at spille. Især hvis der er lidt ældre børn involveret. De vil måske hellere sidde foran skærmen og spille eller være sammen med deres venner. Du kan jo selvfølgelig ikke tvinge dem til at være med, men prøv at få dem mere indblandet i spillene.

For som sagt er der mange forskellige slags at vælge imellem. Flere tusinde, så det nemmeste vil nok være at sætte jer ned og snakke om hvilken spil i hver især godt kan lide at spille. Derefter kan i gå på jagt efter nogle spil, eller kigger på dem i måske allerede har hjemme.

Endnu en måde at gøre det lidt nemmere er at I kan skiftes til at vælge hvilke spil I skal spille. På den måde bliver alle hørt, og alle får deres egen tur til at vælge et spil de godt kan lide. Hvis der er små børn i familien som også skal være med, skal du måske tage højde for at der også skal være nogle lidt nemmere spil. Så vil de også have en chance for at vinde, og så vil de ikke føle sig udenfor ved ikke at forstå det så godt.

Så mange brætspil

Der er en million spil du kan vælge imellem. Alt lige fra udendørsspil såsom kongespil til kortspil. Men brætspillet er en hel anden sag. Der findes så mange forskellige brætspil du kan vælge imellem. Blandt de mange er der helt sikkert et spil som vil passe til dig og din familie. Både de gode gamle klassikere, men også nogle nye som de små måske vil finde mere interessante.

Så som du kan høre, er der en hel del at vælge imellem. Nogle brætspil kan også være lærerige for de små, hvilket kun er et plus så de får lært noget på en sjov og hyggelig måde. Men disse brætspil er helt sikkert også en mulighed.