Sådan kan motion gøre dig til en bedre forælder

851

Er du også en af de forældre, som synes, at motion ikke er det værd, og som tilsidesætter det, selvom de godt ved, at motion er sundt? Så er du kommet til den rigtige artikel. For motion kan faktisk være med til at gøre dig til en bedre forælder. Læs med her i artiklen og find ud af hvorfor.

Kvinde jogger

Motion giver dig overskud

Det første punkt til hvorfor motion kan gøre dig til en bedre forælder er, at motion kan give dig mere overskud i en travl hverdag, som ellers handler alt for meget om det praktiske. Især hvis du har børn i en alder, hvor børnene skal fragtes fra a til b hele tiden, kan det være rart at have lidt mere overskud til alle disse ting. Motion er nemlig med til at skabe overskud, og derfor er det så godt. Hvis du vil gøre det nemt, kan du f.eks. investere i en Hammer Cobra XTR Plus romaskine, så du nemt og hurtigt kan motionere på den i et kvarter om dagen. Så får du sved på panden og mere overskud i hverdagen.

Motion gør dig gladere

Det næste punkt til hvorfor motion kan gøre dig til en bedre forælder er, at motion kan gøre dig gladere. Mange forældre vil gerne være glade forældre, og det kan du klart påvirke i den gode retning, hvis du vælger at dyrke mere motion i din hverdag. Når du dyrker motion, udgiver din krop nemlig en masse af de gode endorfiner, som gør dig gladere. Og det kan nogle gange godt være nødvendigt, hvis man har små og krævende børn.

yoga til frirum

Motion kan være et frirum

Det næste punkt til hvorfor motion kan gøre dig til en bedre forælder er, at motion kan være et frirum for dig i en travl hverdag. Mange mennesker glemmer desværre sig selv og sine egne behov, når de bliver mor eller far. Her kan motion så være et frirum til dig som forælder, hvor du slipper ansvaret og blot tænker på den motion, du er ved at dyrke. Så kan du f.eks. lave en aftale med din partner om, at I hver kan dyrke den motion, I gerne vil.