Kostumer til børn

1679
Kostumer

Inden længe står du med sikkerhed og mangler et kostume til dit barn, om det er fastelavn eller Halloween, der hastigt banker på døren. Uanset om du vil tænke ud af boksen og sy selv eller have bestilt et kostume hjem, så er der ingen tvivl om, at det kan være en svær beslutning at træffe i en travl hverdag. Det er du med sikkerhed ikke alene om, og derfor får du hermed en lille guide, der kan lede dig frem til den rette beslutning.

Undgå panik og køb kostumet

I en travl hverdag har man af og til brug for den nemme og hurtige løsning. Det er ikke noget, man skal have det dårligt med. Særligt ikke når det handler om kostumer, hvis energi og overskud fra tid til anden kan være en by i Rusland. Heldigvis kan du lynhurtigt finde et kostume, som dit barn uden tvivl vil elske. Dette gælder både de helt små og teenageren, der skal til sidste skoledag. Der findes heldigvis et hav af muligheder, du kan vælge imellem. Hvad end dit barn ønsker at være en enhjørning, ninja, superhelt eller politibetjent, så frygt ej og tjek udvalget ud.

Den kreative løsning til kostumer

Er du en af de kreative forældre, så er du heldig, når det handler om kostumer til dit barn. Ønsker dit barn måske et mere usædvanligt kostume, er det at sy det selv klart det rette valg for dig. Et fedt kostume kræver ikke nødvendigvis mange elementer eller behøver at koste en bondegård. Du kan gøre brug af ting fra hverdagen til at lave alt fra katteører, en krone til prinsen eller prinsessen. Har du en stor papkasse liggende, kan du lave et kostume, der er sjovt og utraditionelt. Du kan lave en smartphone, en robot, en bil, eller noget så simplet som et TV, hvis dit barn drømmer om at blive nyhedsvært. Har du et par ruller gazebind liggende, kan du lave en nem udklædning som mumie, og så er der jo også det klassiske spøgelse af et lagen. Mulighederne er mange, og det handler blot om at turde begive sig ud i det kreative.

Dette element gør kostumer meget lettere at tackle

Find ansigtsmalingen frem! Med ansigtsmaling kan du skabe helt unikke kostumer helt uden at skulle sy. Du kan også kombinere det med et kostume, du har købt eller et, du har liggende. Derudover kan du hurtig lave hale til den farlige løve af en aflagt T-shirt med mere. Ansigtsmaling er super smart at have liggende, da det giver endeløse muligheder, når det kommer til kostumer. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Du kan med ansigtsmaling lave utallige kostumer alt fra dit barns yndlingsdyr, superhelt, en underskøn prinsesse, den smukke sommerfugl eller en kendis. Desuden kan du også bruge ansigtsmaling, når du selv skal klædes ud, for selvom det ikke er lige så ofte, som børnene skal, så er panikken lige så stor, når man står og skal til temafest i weekenden.