De praktiske bæreseler

1385
De praktiske bæreseler

Er du så heldig at have fået et barn, så kan det klart anbefales med en bæresele. Med en bæresele bærer du barnet tæt, hvilket gør det trygt for både barn og voksen. Du vil have en konstant føling med din barn og dets behov. Når barnet bliver træt, falder det bare i søvn i selen, mens du fortsætter dit foretagende. Hvis barnet bliver sultens, kan du nemt sænke bæreselen en smule og ganske diskret amme dit barn, når det er mæt, strammer du blot selen op igen, således at barnet igen sidder optimalt og komfortabelt. Nemmere bliver det ikke. Når du er på farten er det langt nemmere at have barnet i en bæresele, og dermed slippe for at have en stor barnevogn med, som der ofte er dårlig plads til i for eksempel busser, butikker osv. Du kan nemt bære dit barn lige fra fødslen. Det bliver ikke tungt for dig, hvis du bærer fra start, så er din krop vant til vægten.

At vælge en god bæresele

Når du vælger at bære dit barn rundt, så er det vigtigt at bæreselen sidder ergonomisk korrekt på dig, samt at barnet ligeledes kan sidde korrekt helt fra nyfødt. Når barnet er placeret rigtigt, er der ingen grænser for, hvor længe det må sidde i bæreselen.
For at finde den rette sele, er man nødt til at afprøve forskellige slags. Den mest optimale løsning er at bære i vikler, enten strækvikle eller fastvikle. Hvis man ikke er til de lange stykker stof, findes der mange andre bæreseler, som er nemme at tage af og på, samt at tage barnet i og ud af. Find gerne en forhandler, som har en bredt udvalg, afprøv dem og få samtidig vejledning af personalet. Hvis du ønsker en endnu mere dybdegående vejledning, kan du deltage på et at de mange bære-træf, som ofte arrangeres.

Find en billig bæresele

Der findes ligeledes mange guides på nettet, med gode overblik over, hvad de forskellige seler har at muligheder. Her er der også anbefalinger af selerne. Du kan for eksempel kigge på lavpristjek, hvor du får et godt og bredt overblik, samt priser på bæreselerne og en anvisning af hvor de kan købes.
Bæreselerne fås til meget forskellige priser. Det er ikke en garanti at pris og kvalitet følges ad. Du kan sagtens få en god sele til en billig pris. Mange at selerne kan anvendes fra 0 til 4 år, dermed kan de anvendes meget længe.
Mange tror ikke at man kan undvære en barnevogn, men faktisk er en sådan helt overflødig med en bæresele. Mange børn vil slet ikke falde til ro i en barnevogn, og hvorfor kæmpe i måneder med det, når det er så nemt at bære barnet i stedet? En bæresele er ligeledes langt billigere end en barnevogn. Udover at du nemt kan sammenligne priser på nye seler, så findes der ligeledes et stort marked af brugte bæreseler. Dermed får du en virkelig billig sele, som tilmed er gået til, inden du skal bruge den.