Få udstyret i orden før sommerferien

1712
sommerudstyr børn

Når man har været vant til at tage af sted på sommerferie uden børn, kan det hurtigt blive lidt af en udfordring, når der pludselig sidder børn omme på bagsædet af bilen. Det er nemlig ofte lidt af en proces at blive klar til ferien med børnene, men ved man, hvordan man skal gå i gang, er det ikke nødvendigvis en proces, man ikke kan løse.

Selvfølgelig kræver det bare lidt ekstra, når man ikke kun skal pakke til sig selv og have styr på sine egne behov. Børn kan selvsagt ikke tage fuldkommen vare på sig selv, og derfor har man som forældre lidt flere opgaver at holde styr på frem mod ferien.

Der skal ofte købes rigtig meget ind, og det er selvfølgelig både tidskrævende og en smule dyrt, særligt når der er tale om flere børn. Heldigvis findes der nogle små tricks, hvor man kan spare penge på udstyret og dermed slippe afsted med at bruge lidt færre penge. Det kan eksempelvis være ved at udnytte mulighederne for rabatter på nettet.

Der findes gode steder, hvor man kan finde stærke rabatkoder, som giver mange procenter på specifikke produkter eller til bestemte webshops. Leder man grundigt, kan man sikkert hurtigt finde et par brugbare koder, som man kan bruge forskellige steder og dermed spare lidt. Du finder rabatkoder ved at besøge denne side, hvor du faktisk kan finde rabatter til mange forskellige varegrupper.

På bilferie

Når man skal afsted på bilferie, er der ofte lidt flere hensyn at tage. Det er en krævende form for ferie, men det er ofte også givet godt ud, fordi fleksibiliteten er stor, prisen er lav, og så er det ofte vildt hyggeligt at holde ferie på den måde. Bilferien kræver dog også, at man lige har taget sig tid til forberedelserne, så man ikke løber ind i uforudsete situationer.

Er børnene små, skal de selvfølgelig have bestemte sæder at sidde på, og der kan også være andre elementer, som giver dem en behagelig tur. Det kan være puder, så de bedre kan slappe af undervejs, eller måske deres egen musik, så de voksne også kan få lov selv at høre noget.

Underholdning på turen og ferien

Børnene kan selvfølgelig ikke altid passe sig selv, og derfor er det vigtigt at have noget at underholde dem med. Ofte vil man sikkert gerne selv give dem underholdning, men det kan også være vigtigt med pauser, hvor de lige har noget tid for sig selv. Det kan være med spil, film eller bøger, som tager deres opmærksomhed. Her kan man også forsøge at give dem noget, de faktisk kan lære af, men hvor det ikke føles påtaget – eksempelvis ved at læse en bog.

Få plads til alles behov

Når man er hele familien afsted på sommerferie, er det vigtigt, at alle får mulighed for at holde ferie. Det betyder blandt andet, at det ikke kun skal foregå på børnenes præmisser, så forældrene konstant farer rundt og tjener de smås behov. Selvfølgelig skal der være plads til alle, og derfor kan det også være lækkert, når de voksne kan trække sig lidt tilbage, nyde et glas vin og faktisk mærke, at de har ferie.

Forsøg at finde den rette kombination, så alle får en god sommer.