Forkæl din hund ved at købe en hundeseng af god kvalitet

831
sovende hund

Hunden er menneskets bedste vend og fortjener kun det bedste. Din hund fortjener mere end blot at skulle tage en lur på det hårde gulv. Hundeseng.dk har et stort udvalg af hundesenge i alle størrelser og udformninger der passer til din hund og dit hjem. Forkæl hunden med en hundeseng i god kvalitet og vælg en udgave der stilfuldt kan passe ind i dit hjem. Til trods for at det lader til, at din hund har det helt fint med at ligge på det hårde gulv, er det sjældent sådan det forholder sig. Først og fremmest vil din hund gerne ligge i nærheden af dig og mange hunde vil vælge den mulighed frem for komforten. En hundeseng giver komfort og giver muligheden for at din hund har sit helt eget sted hvor den kan trække sig tilbage. Samtidig vil den rette hundeseng være med til at forebygge problematikker i bevægeapparatet. 

hund i hundeseng

Derfor har din hund brug for en hundeseng

Vi ved alle hvor rart det er at ligge i en komfortabel seng og det samme gør sig gældende for din hund. Det er dog ikke kun den umiddelbare komfort ved en hundeseng der er en fordel for din hund. Til trods for at mange hunde vælger at ligge på gulvet for at tage en lur kan det være hårdt for hundekroppen at foretage sovestillingen på det hårde underlag i alle de timer den slapper af eller sover. Især de store og tunge hunderacer har til fordel med en blød hundeseng der former sig efter kroppen og aflaster bevægeapparatet. Ældre hund kan have tendens til ømme led og sener hvor det særligt er en fordel at kunne sove eller slappe af i en blød hundeseng, hvor belastningen på de ømme områder mindskes. 

Nogle hunde har et større behov for at have deres eget sted, hvor de kan trække sig tilbage uden forstyrrelser. Her er det ligeledes en fordel med en hundeseng der har en fast plads i hjemmet. Den må gerne stå i et hjørne eller mere afskærmet sted, hvor der samtidig er nærhed til familiens aktiviteter. For flere hunde vil det at kunne trække sig tilbage betyde et lavere stressniveau. 

hund uden seng