Træn derhjemme mens du passer dine børn

540
Træning med børn

Det kan være utrolig svært at finde tid og mulighed for at træne i et fitnesscenter, når man har børn. Særligt hvis du har meget små børn eller endda en nyfødt. Det er nemlig ikke muligt at tage dem med, og det er ikke altid muligt at få andre til at passe dem. Du kan heldigvis lære mere om, hvordan du kan gøre det derhjemme. 

Leg udenfor

 

Træn med dine børn 

Selvom træning ikke altid er nemt, så er det for nogen en oplagt mulighed at træne med sine børn. Det er ofte en god idé, hvis dine børn er lidt ældre og derfor kan være med til dele af træningen. Det kan være alt fra armbøjninger, squats eller andet, som de helt sikkert synes er sjovt. Det kan også være fodbold i haven. Man skal bestemt ikke undervurdere leg i haven, da det også kan være en rigtig god træning og kvalitetstid. 

Det er en fin måde at inddrage dine børn, så du træne din krop og samtidig holde øje med dem. Du kan også tage dem med på cyklen eller lade dem cykle ved siden af dig, mens du løber en tur. Hvis de er helt små, så er det naturligvis også muligt at løbe en tur med dem i barnevognen. 

Crosstrainer

Hurtig og effektiv træning 

Du kan også forsøge at få så meget ud af deres sengetid eller middagslure, som du har mulighed for. Du kan altså forsøge at gøre din træning hurtig og effektiv, så du kan klare den i fred og ro, mens børnene sover. 

En god og effektiv træningsmaskine, som du kan bruge er en crosstrainer. Det er en effektiv og skånsom træningsmaskine, som alle kan bruge. Den er derfor god at bruge, hvis du forsøger at komme i gang med træning igen eller hvis du har småskader, som du gerne vil træne på trods af. 

Der findes forskellige crosstrainere, og du kan via Crosstrainerguiden finde frem til, hvilken du ønsker i dit hjem. Der er nemlig forskel på funktioner, størrelse og meget andet, og det er derfor vigtigt, at du køber den som passer til dine behov.