Inspiration til babys første legetøj

971
Inspiration til babys første legetøj

Din lille guldklump skal have den bedste start på livet. Med en masse kærlighed og omsorg kommer du langt, men det er nu også rart med bamser og legetøj til at stimulere din baby. Der findes utallige varianter på markedet, men som nybagt eller kommende mor, kan det være svært at vide, hvad der er bedst. Læs med her og få inspiration.

Legetøj som kan anvendes fra 0 mdr.

Det er sjovt at kigge på gåvogne, hoppedyr og andre legesager til større børn. Man kan sagtens blive fristet til at købe løs af dukker og biler lige med det samme, men husk også legetøj som kan anvendes med det samme. Stort set alt legetøj er mærket tydeligt med en aldersangivning.

På din babys allerførste legetøj skal der gerne stå “fra 0 mdr.”. På den måde er du sikker på, at din baby sikkert kan bruge legetøjet med det samme, han eller hun viser interesser for det. Således behøver du ikke være nervøs for dit barns sikkerhed.

Samtidig vil din lille baby starte hurtigt med at udvikle sine motoriske evner. I starten er der godt nok ikke noget legetøj, der er sjovere end mor og far, men det er rigtig sundt for babyen tidligt at prøve kræfter med legetøj. Det er nemlig ikke kun til leg, men i høj grad også læring.

En rangle er en sikker vinder

Et sikkert hit til din baby er den klassiske rangle. Der findes mange versioner, hvor en rangle ikke blot er en rangle. De nyeste kan rulle og lave lyde. De er oftest runde, så der er ingen farlige kanter. En god baby rangle skal være farverig og være spændende for baby at kigge på.

Flotte farver taler til babys sanser, så selvom du måske synes neutralt trælegetøj er smukt, vil din baby helt sikkert have farverigt legetøj med klare farver som rød, blå, grøn og gul. Din babys første legetøj er ofte noget, man gemmer, så derfor er det en god ide at købe noget godt af god kvalitet.

Legetøj til mange timers leg og læring

Når du skal shoppe brugbart legetøj til baby, skal det gerne kunne underholde længe. Har et stykke legetøj flere funktioner kan det være spændende for baby i længere tid end legetøj der kun har én funktion. På den måde kan der være mange timers leg og læring i et enkelt stykke legetøj.