Gør barnet glad for at bruge paraply med det seje monstertryk

1933
Paraply barn

Det danske vejr er ganske uforudsigeligt. Hvad end det er forår, sommer, efterår eller vinter, så sker det af og til at himmel og hav står i et. Som voksen har man lært, at når det regner, så kan det være en god ide at bruge en paraply. Denne samme viden er det forældres job at give videre til deres børn. Det er dog ikke alle børn, der synes det er lige sjovt at gå rundt med en kedelig blå, rød eller gul paraply. Og netop derfor er der i moderne tid udviklet en serie af supersmarte børneparaplyer, der ændrer sig, når de bliver våde. En af disse paraplyer besidder noget af det børn elsker og frygter allermest – nemlig monstre.

Paraplyen der skifter farve, når det regner

En paraply med monstre er i sig selv noget, der kan få børn til at synes, at det er sjovt at bruge en paraply. Endnu sjovere er det, hvis disse monstre får tildelt en personlighed. En måde at tilføre lidt personlighed til monstrene på en paraply er, hvis monstrene skifter farve, når det regner. Hvide monstre, der bliver turkise, maver der pludselig bliver røde og lignende ting er gældende for denne nye smarte børneparaply med monster motiver.
Foruden det unikke design med monstre og effekterne når det regner, så opfylder paraplyen selvfølgelig også det formål, som en paraply skal – nemlig at holde dit barn tør. Og dette er selvfølgelig den vigtigste funktion, når der er tale om en paraply. Det unikke monsterdesign er således en hjælp til dig som forælder, når du skal lære dit barn at bruge en paraply. Når du skifter den kedelige paraply ud med denne sjove børneparaply med monster motiver, så gør du det samtidig til en leg for dit barn at bruge paraplyen. Og når børneparaplyen ikke er i brug, kan den nemt foldes sammen, så den fylder minimalt i tasken ved siden af din egen paraply

Tørre børn er lig med raske børn

Der er god grund til at lære dine børn at bruge en paraply. For selvom det kan være utroligt sjovt for børnene at rende og lege og plaske i vandpytter, så sker det også at børnene bliver våde og derved syge, hvis de render rundt ude i det våde kolde efterår for længe.
Det betyder selvfølgelig ikke at børnene ikke skal have lov at plaske i vandpytter, når det nu er så sjovt, men det kan være en fordel at vente med denne leg, indtil regnen er stilnet af igen. For mens det øser ned og himmel og hav står i et, så er det langt mere fornuftigt at gemme hoved under en smart børneparaply med monster motiver. Her kan man komme sikkert og tørt frem til der, hvor man skal være, og så slipper man for sygdom. Ja desuden slipper man også for at starte skoledagen eller dagen i børnehave ud med vådt tøj.