3 sjove ideer til indretning af børneværelset

1828
børneplakater

På børneværelset skal der være plads til, at dit barn kan lege, sove og udfolde sig kreativt. Rummet danner rammen for dit barns tryghed og læring. Det skal inspirere til kreativitet, og give plads til at dit barn kan være barn. Men hvordan skaber du et værelse, som passer til barns alder, og som ikke kræver den store renovering igen om et par år? I dette indlæg får du inspiration til hvordan, at du lettest kan skabe sjove rammer for dit barn at vokse op i. Alle disse ideer til indretning af børneværelset er nemme at udføre og nemme at ændre igen.

Skab hygge med børneplakater

Børneværelset er et rum, som skal kunne vokse med dit barn og dets mange skiftende interesser. Hvis man ikke er den store gør-det-selv type, så kan det være et omfattende projekt at male væggene med sjove motiver og farver. Især hvis det alligevel skal ændres om 2-3 års tid. Dette betyder dog ikke, at væggene ikke kan blive spændende at se på. En let måde at skabe liv på væggene er ved hjælp af plakater. Billeder kan være med til at inspirere børn og derved bidrage til deres kreative udfoldelse. Der findes mange forskellige typer af børneplakater til både pige- og drenge børneværelset. Når du udforsker udvalget, så gå gerne efter noget som passer til dit barn og dets eventuelle interesser. Er dit barn vild med dyr, kunne det passende være, at du skulle lede efter plakater med søde dyreunger på. På nettet kan du nemt finde billige plakater samt skabe dig et overblik over det uendelige store udvalg.

Få et evigt forandrende rum med masking tape

Masking tape er en anden nem og yderst billig måde at pifte børneværelset op på. Med masking tape kan du skabe sjove motiver på væggen eller lave hinke- og racerbaner på gulvet. Masking tape findes i mange farver, og det kan derfor helt sikkert også fås i dit barns yndlingsfarve. Bliver dit barn træt af farven eller motivet, så kan det pilles ned igen på få sekunder- og det er helt uden, at det ødelægger gulvet eller væggen. Med masking tape kan du ændre udseendet på dit barns værelse, lige så tit som du ønsker. Samtidig kan dit barn få lov til at udfolde sin kreativitet ved at hjælpe med at sætte tapen op.

Gør plads til kreativ udfoldelse med tavlelak

Tavlelak kan købes i stort set alle byggemarkeder. Det koster ikke særlig meget, og så er det et sjovt element at have på børneværelset. Du giver dit barn muligheden for at udleve sin indre picasso, samtidig med at der bliver sat et personligt præg på værelset. Den ene dag kan værelset være en balsal fyldt med prinsesser, en anden er det en øde ø med skattekister og pirater.  Du kan påføre tavlelakken på et af børneværelsets fire vægge, skrivebordet, døren eller et helt fjerde sted. Det er kun fantasien, som sætter grænser!